aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΕΝΠ: «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα», πεδίο πολέμου το «Τάσος Μάρκου»

ΕΝΠ: «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα», πεδίο πολέμου το «Τάσος Μάρκου»

Φωτογραφικό υλικό που μαρτυρά την τραγικότητα και την επικινδυνότητα της επίθεσης που δέχθηκαν οι οπαδοί της Ένωσης στον αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου δημοσιεύει η ομάδα του Παραλιμνίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά το πέρας του αγώνα μερίδα οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας προκάλεσαν ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία φίλων των γηπεδούχων. Στην ανακοίνωσή της η Ένωση τονίζει πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η ανακοίνωση

«Ίσως το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα στον χθεσινό αγώνα, να αποδεικνύεται τελικά σε ένα θαύμα!

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από την μανιώδη ρίψη αντικειμένων, τα οποία κατευθυνόντουσαν βροχή προς τα αυτοκίνητα και τα κεφάλια όλων όσων βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή στον χώρο της εισόδου των VIP!

Κάποιοι χθες έχουν υποστεί  ζημιές των €500-€1000 ίσως και μεγαλύτερο ποσό, επειδή επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου τους, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Κάποιοι άλλοι δε, στάθηκαν πολύ τυχεροί, αφού τα διάφορα αντικείμενα δεν προσγειώθηκαν κατευθείαν στο κεφάλι τους, αλλά μερικά εκατοστά δίπλα!

Χθες κάποιοι μπαμπάδες πρέπει να εξηγήσουν στα 5χρονα, 8χρονα, 10χρονα αγοράκια τους, ότι αυτά τα αίσχη που διαδραματίστηκαν μπροστά στα αθώα ματάκια τους, αποτελούν γεγονότα τα οποία έχουμε εξαλείψει από τα γήπεδα την τελευταία 10ετία!

Εκπέμπουμε ξανά S.O.S σε όλους!

Τα όσα είδαμε και ζήσαμε χθες στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, αποτελούν σκηνοθεσία ποδοσφαιρικού αγώνα σοβαρών επεισοδίων προ 25ετίας από απολίτιστους τριτοκοσμικούς!

Έγιναν πολλές προσπάθειες για να εξαλείψουμε την βία και οτιδήποτε άλλο αμαυρώνει το ποδόσφαιρο μας!

Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό!

Μεταφερθήκαμε μια 10ετία πίσω!

Σώστε ότι σώζετε!

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και πάρτε έγκαιρα αποφάσεις πριν να είναι αργά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ