aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈνωση: Τα «χώνει» στον ρεφ και έχει σοβαρούς λόγους

Ένωση: Τα «χώνει» στον ρεφ και έχει σοβαρούς λόγους

Το δελτίο Τύπου της Ένωσης για το παιχνίδι της Παρασκευής με το ΘΟΪ, όπου η ομάδα του Κώστα Καϊάφα γνώρισε την ήττα με 2-1. Σε αυτό είναι εμφανή τα παράπονα των βυσσινί από τη διαιτησία.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λακατάμιας για τη νίκη και συνάμα συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Κωνσταντίνου. Στο αγωνιστικό μέρος, στα πρώτα 20 λεπτά ή ομάδα μας έδειχνε ορεξάτη κυριαρχώντας στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες.

Η απουσία του καλύτερου και πιο δημιουργικού μας ποδοσφαιριστή Χόρχε Τροϊτέιρο, ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής, ενώ σημαντική ήταν και η απουσία του Κοσμά. Κόντρα στη ροή του αγώνα, το ΘΟΪ μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφερε να προηγηθεί, σε αδικαιολόγητη ολιγωρία της ομάδας μας.

Μετά το γκολ η ομάδα της Λακατάμιας μεταμορφώθηκε, κέρδισε μέτρα και ήταν καλύτερη μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ένα λάθος- αλλοίωση κανονισμού σε εκτέλεση φάουλ, από τον διαιτητή Αργυρού (γιος του Προέδρου της Επιτροπής), δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που έδειχναν ανίκανοι να αντιδράσουν.

Το γκολ του Πράκερ στο 70ο λεπτό άλλαξε την εικόνα, με την ομάδα μας να πιέζει και να χάνει κλασσικές ευκαιρίες και την ομάδα του ΘΟΪ να αμύνεται και να ροκανίζει τον χρόνο με καθυστερήσεις. Ο διαιτητής που καθησύχαζε τους ποδοσφαιριστές μας ότι θα έδινε επιπλέον χρόνο, δυστυχώς πρόσθεσε μόνο 3 λεπτά, ενώ στο πρώτο ημίχρονο καθόλου…

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αποτελεί πισωγύρισμα στη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια για άνοδο στην πρώτη Κατηγορία. Η εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν ήταν η αναμενόμενη. Με τη διαιτησία επισημάναμε τα λάθη, αλλά δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω, αφού είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…

Απομένουν 8 αγωνιστικές και δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη συνέχεια της προσπάθειας. Ξέραμε όλοι το Καλοκαίρι ότι δεν θα ήταν εύκολη, όμως τίποτα δεν χάθηκε. Η Ένωση χρειάζεται τη δυναμική του κόσμου της που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες και θα φέρει επιτελούς τον απαραίτητο σεβασμό που δικαιούται από εμπλεκόμενους και μη…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ