aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈνωση: Πάει Λεμεσό για μια μεγάλη πρόκληση!

Ένωση: Πάει Λεμεσό για μια μεγάλη πρόκληση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δε χωράει καμιά αμφιβολία, ότι πρόκειται για την ομάδα-έκπληξη του μέχρι τώρα πρωταθλήματος! Για την Ένωση Παραλιμνίου το σχόλιο, την ομάδα που κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις κατέχει πολύ καλή θέση στον πινάκα (ισόβαθμη στο τρίτο σκαλοπάτι με τον ΑΠΟΕΛ) και που έχει αποδείξει ότι έχει όλα εκείνα τα φόντα για να συνεχίσει να πραγματοποιεί μιαν ανάλογη πορεία και στη συνέχεια.

Η Ένωση, είναι η ομάδα που μαζί με τον Απόλλωνα θα ανοίξουν την αυλαία, όχι μόνο της 10ης αγωνιστικής για την κανονική περίοδο, αλλά και του ημερολογιακού 2017! Αυτό καθώς την Πέμπτη (05/01, 17:00), οι γαλάζιοι θα περιμένουν την ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση που θα γίνει στη Λεμεσό.

Για τις δυσκολίες που θα περιμένουν την Ένωση σε αυτό το παιχνίδι, δε χρειάζεται να πει κανείς και πολλά. Πάντα δυνατός στην έδρα του ο Απόλλωνας, που είναι και ανεβασμένος τελευταία και πέραν αυτών, θέλει και «εκδίκηση» για τη βαριά ήττα που τον είχε υποχρεώσει στην πρεμιέρα η ομάδα του Παραλιμνίου…

Έχει… διάθεση να αφήσει τον Απόλλωνα να το πετύχει αυτό η Ένωση; Μιλήσαμε με το Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος απάντησε ως εξής: «Εννοείται ότι πρόκειται για ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Όμως έχουμε… συνηθίσει σε κάτι τέτοια, μιας και κανένα παιχνίδι σε όλο το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως εύκολο για την ομάδα μας. Πάμε λοιπόν στη Λεμεσό, έχοντας επίγνωση του τι θα αντιμετωπίσουμε. Όμως, όπως εμείς έχουμε επίγνωση, πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα. Θα αντιμετωπίσει μιαν ομάδα, τη δική μας, που πάει στη Λεμεσό για να δώσει μάχη, διεκδικώντας τις πιθανότητες της»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ