aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Άνετα και… ωραία!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παραλίμνι υπερπήδησε το εμπόδιο της Παρεκκλησιάς (4-2) και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες του. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να εξασφαλίσει το τρίποντο, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της και έφτασε στην επικράτηση με γκολ που σημείωσαν οι Κωνσταντίνου, Ιωσηφίδης και Μούσιης και Γιωρκάτζιης.

Για τους φιλοξενούμενους είχαν μειώσει οι Πιτσιλλίδης και Ερωτοκρίτου. Αυτή η νίκη επιτρέπει στους βυσσινί να σκαρφαλώσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας, όμως με παιχνίδι περισσότερο από την Πάφος FC και την Αγία Νάπα που ισοβαθμούν στην 3η θέση και σήμερα συγκρούονται μεταξύ τους στο Παφιακό.

Άρα, από το αποτέλεσμα του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, οι βυσσινί θα βγουν κερδισμένοι είτε μια είτε δύο θέσεις, ενώ σε περίπτωση που στραβοπατήσει και η πρωτοπόρος Αλκή Ορόκλινη θα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς αφού θα μειώσουν και τις αποστάσεις από την κορυφή.

Όσον αφορά στην Παρεκκλησιά, η ήττα την κρατά στον βυθό του πίνακα κατάταξης και δεν της επιτρέπει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, οι βαθμολογικές διαφορές από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτήν δεν είναι μεγάλες και έτσι οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να ελπίζουν στην παραμονή στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ