aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΑΔ: Ζητούμενο η νίκη με Ολυμπιακό

ΕΝΑΔ: Ζητούμενο η νίκη με Ολυμπιακό

Η διοίκηση της ΕΝΑΔ καλεί τους φιλάθλους να δώσουν μαζικά το παρών τους στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα στον εντός έδρας αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2016/2017 και η ομάδα μας χρειάζεται μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, παίζοντας ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τη παραμονή της στην Β’ κατηγορία.

Με τη μαζική παρουσία των φιλάθλων μας, είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα μπορέσουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας σε όλους ότι έχουν τόσο την ικανότητα όσο και τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας.

Θα δώσουν, έτσι, απαντήσεις μέσα στο γήπεδο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο ο οποίος έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ