aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕNAΔ: Eντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα

ΕNAΔ: Eντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα

Aναφορά στην εντός έδρας ήττα από τον ΑΣΙΛ στην πρεμιέρα κάνει το γραφείο Τύπου της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα μας να ξεκινήσει νικηφόρα στην έδρα της στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2016/2017 το Σάββατο 17/09/2016 αφού γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από την ομάδα του ΑΣΙΛ Λύσης.

Αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, με γκολ του Paulo Sergio Ferreira Gomes στο 5′ λεπτό, δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε στη συνέχεια για να καθαρίσει το παιχνίδι και τελικά η ομάδα του ΑΣΙΛ έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ του Konstantin Bashov (59′) και Μάρκου Μιχαήλ (78′ πεν.) κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Η σύνθεση της ΕΝ.Α.Δ. στον αγώνα με τον ΑΣΙΛ Λύσης (17/09/2016):

Αριστοτέλους Μ., Στυλιανού Χ., Νικολάου Χ., Φώκλας Π., Χατζηβασίλη Γ. Θεοδώρου Ν. (63′ Manuel R.), Denis D., Μαυράκης Α., Paulo Sergio (77′ Αντωνίου Χ.), Μαντζίρης Λ. (69′ Bordon P.), Bogdanov S.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Παρασκευή 23/09/2016 και ώρα 19:00 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας στο Στάδιο Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας, όπου μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη για να ξεχαστούν οι βαθμολογικές απώλειες της πρεμιέρας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ