aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΑΔ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη (14/07)

ΕΝΑΔ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη (14/07)

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς θα λάβει χώρα την Πέμπτη (14/07) για την εκλογή νέου Δ.Σ. και έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Αναλυτικά:

«Τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με εξωδιοικητικούς παράγοντες – φίλους του Σωματείου, που από κοινού ανέλαβαν την πρωτοβουλία για συγκρότηση νέου Δ.Σ. και κατά συνέπεια τη συνέχιση των λειτουργιών του Σωματείου παρά τα όποια προβλήματα, καλούν όλα τα μέλη, φιλάθλους και φίλους του Σωματείου, καθώς επίσης και όσους ενδιαφέρονται για τα κοινά και το μέλλον του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής, όπως δώσουν το παρόν τους στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14/07/2016 και ώρα 20:00 στο Εστιατόριο Λουτρά της Αφροδίτης.

Αποκλειστικό θέμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα είναι η εκλογή νέου Δ.Σ. και η έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Υποψηφιότητες από άτομα μεμονωμένα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή υποψηφιότητες από συνδυασμούς ατόμων που επιθυμούν να αναλάβουν τη Διοίκηση του Σωματείου, μπορούν να υποβάλλονται, για καλύτερο προγραμματισμό, το αργότερο μέχρι την και την Πέμπτη 14/07/2016 επικοινωνόντας με το Γεν. Γραμματέα στο τηλέφωνο 99613130 ή με οποιοδήποτε μέλος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ή/και στο φαξ. 26321126 ή/και στο email: [email protected]

Επισημαίνεται ότι η προγραμματιζόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14/07/2016 θα θεωρηθεί ότι έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Σωματείου θα είναι παρόντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ