aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈμεινε ένα εισιτήριο για ον όμιλο Β’ Premier

Έμεινε ένα εισιτήριο για ον όμιλο Β’ Premier

Ολοκληρώθηκε και η 13η και προτελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και απομένει μόνο μια εκκρεμότητα σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα μπουν στον Όμιλο Β’ Premier και θα παλέψουν για την άνοδο και αυτές που θα τοποθετηθούν στον όμιλο Β’ Standard με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για τον Α’ Όμιλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αναβληθέντα αγώνα Αγία Νάπα – Καρμιώτισσα και των παιχνιδιών της 14ης αγωνιστικής, στον Όμιλο Β’ Premier θα λάβουν μέρος ο Άρης, ο ΑΣΙΛ, η Καρμιώτισσα και η Αγία Νάπα, ενώ στον όμιλο Β’ Standard θα συμμετάσχουν η Αλκή Ορόκλινη, ο ΕΝΥ Διγενής, η Ομόνοια Αραδίππου και η Ομόνοια Ψευδά.

Στον Β’ Όμιλο ξεκαθάρισαν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στον Όμιλο Β’ Premier και είναι ο Ερμής, ο Ονήσιλος και ο Οθέλλος, ενώ η Δερύνεια, η Ξυλοτύμπου και η ΑΕΖ θα συνεχίσουν στον Όμιλο Β’ Standard.

Δεν έμαθαν τον όμιλό τους μόνο ο Διγενής Μόρφου και ο Ακρίτας. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή στο Μακάρειο και ο αγώνας που θα κρίνει το τέταρτο εισιτήριο για τον Όμιλο Β’ Premier και τον όμιλο Β’ Standard.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ