aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕλπίζει πως θα έχει και τον Άρμιτσε

Ελπίζει πως θα έχει και τον Άρμιτσε

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ισπανού Ορτέγα Άρμιτσε. Ο Χρύσης Μιχαήλ ετοιμάζει την ομάδα του για την αυριανή αναμέτρηση στο Δασάκι με τον Εθνικό, όπου ο στόχος θα είναι η νίκη, και ελπίζει πως θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό από την αρχή.

Ο Άρης μετά από τρία παιχνίδια έχει δύο νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα, όμως όσο περνούν οι αγωνιστικές θα σταθεροποιείται και η απόδοση της ομάδας. Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΖ, πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ με τον Μαλεκκίδη και πήραν τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα γκολ, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που βρήκαν.

Ο τεχνικός του Άρη δούλεψε στη δημιουργία και αξιοποίηση των ευκαιριών, αφού παρόμοιο φαινόμενο με αναξιοποίητες ευκαιρίες διαπιστώθηκε και στο χαμένο ματς με τη ΜΕΑΠ. Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό για την «ελαφρά ταξιαρχία» και οι ποδοσφαιριστές, ξέροντας και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα γινόταν για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ