aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈκλεισε Στυλιανού και Ντε Βρίσε, αποχώρησαν τρεις

Έκλεισε Στυλιανού και Ντε Βρίσε, αποχώρησαν τρεις

Ο ΠΟ Ξυλοτύμβου ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Στυλιανού και του Βέλγου αμυντικού μέσου Εμερίκ ντε Βρίσε.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ξυλοτύμβου 2006, ανακοινώνει ότι έχει συνάψει συμφωνία με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Στυλιανού και τον Βέλγο αμυντικό μέσο Εμερίκ ντε Βρίσε ώστε να βοηθήσουν την ομάδα μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εγγραφεί κανονικά στην ΚΟΠ και έχουν τεθεί στην διάθεση του τεχνικού μας επιτελείου. Ενημερώνουμε επίσης ότι από την ομάδα μας έχουν αποχωρήσει οι ποδοσφαιριστές Αντρέας Ευσταθίου, Άριστος Αριστοδήμου και Γιάννης Πέτρου τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.

Να ευχηθούμε επίσης γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει κοντά μας σύντομα και σιδερένιος ο εκ των τερματοφυλάκων μας Αντρέας Μαύρου ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο αριστερό του γόνατο. Τέλος καλούμε τον κόσμο μας όπως δώσει δυναμικά το παρόν του στον επόμενο μας αγώνα στη Δερύνεια με την τοπική Αναγέννηση, το Σάββατο των Φώτων, η ώρα 14:30».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ