aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈγινε εταιρεία η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, αναλαμβάνει ξανά ο Κλεάνθης Γεωργιάδης

Έγινε εταιρεία η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, αναλαμβάνει ξανά ο Κλεάνθης Γεωργιάδης

Η εταιρεία ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποιεί την επιστροφή του Κλέανθη Γεωργιάδη στην προεδρία της Εταιρείας.

Το Δ.Σ. ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του Δήμου Γεωργιάδη και του Λεωνίδα Χατζηνικολάου, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις θέσεις του Διευθυντή και Αρχηγού Ποδοσφαιρικού τμήματος αντιστοίχως. Ο Μάριος Βλάχος παραμένει πρόεδρος του Σωματείου και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει και ο Μισιέλ Μαλτέζος. Σύντομα αναμένεται περεταίρω διοικητική ενίσχυση.

Στην πρώτη του δήλωση ο Κλέανθης Γεωργιάδης αναφέρει ότι: «Αποχωρώντας το 2013 για να υπηρετήσω τον αθλητισμό από τον ΚΟΑ, έμεινε ανεκπλήρωτο ένα όνειρο. Ο Μάριος Βλάχος κράτησε το λάβαρο ψηλά και τώρα επιστρέφουμε για να διεκδικηθεί αυτό που η ΠΑΕΕΚ μπορεί και οι Κερύνεια δικαιούται. Το επόμενο βήμα θα στηριχθεί στην αναδιοργάνωση της λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας με επαγγελματική δομή με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Το παλαιό συναντά το νέο για να γίνει κάτι πραγματικά όμορφο».

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας λοιπόν ενισχύεται διοικητικά ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Με γνώμονα την άμεση ανέλιξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κερύνειας, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντα τους. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως πρώτιστο στόχο να τεθούν τα θεμέλια για ένα λαμπρότερο και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει την νέα αυτή προσπάθεια αποφασισμένο να κρατήσει ζωντανή την φλόγα της Κερύνειας. Με την επιστροφή του ιστορικού σωματείου της Κερύνειας στην Β’ κατηγορία και την ενίσχυση της διοίκησης, το Διοικητικό Συμβούλιο προσβλέπει στην δημιουργία μιας σύγχρονης ποδοσφαιρικής ομάδας με εγκαταστάσεις αντίστοιχες του μεγέθους του ιστορικού μας σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ