aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈγινε απολογισμός, έτοιμοι να βοηθήσουν, βγήκε κερδισμένη η ομάδα

Έγινε απολογισμός, έτοιμοι να βοηθήσουν, βγήκε κερδισμένη η ομάδα

Κερδισμένος σίγουρα από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση βγήκε ο Ακρίτας Χλώρακας, αφού όλοι όσοι παρευρέθησαν δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Αφού έγινε ο απολογισμός της πετυχημένης περσινής χρονιάς (παραμονή με ελεγχόμενο προϋπολογισμό) έγινε και μια παρουσίαση για την κατάσταση της ομάδας.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Έγινε αναφορά στους 12 ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα, στα σταθερά έσοδα που θα λάβει η ομάδα φέτος, σε συμφωνίες με τους 2 μεγάλους χορηγούς και το γενικό πλάνο της ομάδας. Αποφασίστηκε να γίνει μια τετραμελής επιτροπή που από σήμερα ξεκινά συζητήσεις με άτομα που θα ήθελαν να εμπλακούν στα διοικητικά του Ακρίτα. Η Επιτροπή αυτή θα ενημερώσει την Γενική Συνέλευση στις 26/6 και ώρα 19:30 στην αίθουσα της εκκλησίας στην Χλώρακα όπου θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ. της χρόνια 2019/20. Περιμένουμε ακόμη περισσότερους φίλους της ομάδας να είναι παρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ