aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΔύσκολη νίκη για την Αγία Νάπα σε βάρος της ΑΕΖ

Δύσκολη νίκη για την Αγία Νάπα σε βάρος της ΑΕΖ

Η Αγία Νάπα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε ηξ αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Οι «πορτοκαλί» επικράτησε δύσκολα με 2-1 της ΑΕΖ και απομακρύνθηκαν από τις ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά, σε αντίθεση με την ομάδα του Ζακακίου που παρέμεινε λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως το γκολ άργησε να έρθει. Πιο συγκεκριμένα επιτεύχθηκε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Ρεμάκλ (40’) να πλασάρει υποδειγματικά τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» του Ζακακίου. Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο ημίχρονο η Αγία Νάπα, η οποία κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Σοφοκλέους (50’) χρίστηκε σκόρερ, ένα γκολ όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ όταν δέχθηκε την μπαλιά.

Η ΑΕΖ κατάφερε να μειώσει με τον Χρίστου (54’), ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια «αδειάζοντας» τον προσωπικό του αντίπαλο και πλασάροντας ιδανικά. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το φινάλε έγινε προσπάθεια τόσο από την Αγία Νάπα για να «κλειδώσει» το τρίποντο πιο εύκολα, όσο και από την ΑΕΖ να ισοφαρίσει, όμως το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ