aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση

Δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση

Μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η ΕΝΑΔ αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΕΝ.Α.Δ. καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν μαζικά το παρόν τους στο γήπεδο για να σπρώξουν την ομάδα μας προς τη νίκη στο δύσκολο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της ΑΓ. ΝΑΠΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς το Σάββατο 29/10/2016 η ώρα 15:30.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2016/2017 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού από τη μια η δυναμικότητα του αντιπάλου ο οποίος έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και από την άλλη η ανάγκη για την ομάδα μας να κυνηγήσει τη νίκη και το τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα και θα βάλει τέλος στο σερί των άσχημων αποτελεσμάτων αποτελούν στοιχεία που καθιστούν τον αγώνα ενδιαφέρον και κρίσιμο. Συνεπώς η παρουσία όλων στο γήπεδο με σκοπό τη στήριξη της ομάδας μας κρίνεται παραπάνω από επιβεβλημένη.

Τα εισητήρια έχουν οριστεί στην τιμή των €10,00 ενώ στην είσοδο θα συνεχιστεί και η διάθεση των καρτών διαρκείας. Επίσης εντός του γηπέδου θα λειτουργεί και η καντίνα με ποικιλία ειδών φαγητού και ποτού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ