aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔύο ανανεώσεις, μία επιστροφή και νέος γυμναστής στην ΑΕΖ

Δύο ανανεώσεις, μία επιστροφή και νέος γυμναστής στην ΑΕΖ

Στην ΑΕΖ Ζακακίου συνεχίζει την καριέρα του ο Νικόλας Γεωργίου και ο Μιχάλης Πολυδώρου.

Ο 20χρονος μέσος Γεωργίου προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, όπου ήταν αρχηγός στους Κ19 και μάλιστα κέρδισε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια. Πέρσι δόθηκε στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου όπου έκανε εξαιρετική χρονιά με φουλ συμμετοχές.

Ο δυναμικός και ταχύτατος αμυντικός Πολυδώρου πέρσι ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό και φέτος επιστρέφει δριμύτερος στα γήπεδα. Ο Μιχάλης είναι γέννημα θρέμμα της ΑΕΖ και προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Παντελής Κυριάκου επέστρεψε στην ΑΕΖ μετά από ένα σύντομο πέρασμα που είχε από την Καρμιώτισσα. Ήταν και αυτός στην χρυσή ομάδα της ΑΕΖ όταν κέρδισαν την ιστορική άνοδο στη Α κατηγορία. Σημαντική προσθήκη για την ομάδα της ΑΕΖ που δυναμώνει ενόψει της νέας σεζόν.

Επίσης νέος γυμναστής της AEZ θα είναι ο Γιάννος Βασιλόπουλος. Ο Βασιλόπουλος που είναι γνωστός από το πέρασμα στην ΑΕΛ σαν ποδοσφαιριστής με προπονητή τον Αντρέα Μαντζουράκη, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έδωσε τα χέρια με τον Γενικό Αρχηγό, Χρίστο Χρίστου. Θα παίξει σημαντικό ρόλο έτσι ώστε η ομάδα του Ζακακίου να πετύχει τους στόχους της στη Β΄ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ