Και με τα δύο πόδια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola η Πάφος FC! Η παφιακή ομάδα πέρασε αέρας από την Περιστερώνα, επικρατώντας με 4-1 της Δόξας, στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του θεσμού, δίνοντας μετατρέποντας σε τυπικά διαδικασία τον επαναληπτικό της 28ης Φεβρουαρίου στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Μπετανκόρ (2′), Χότσκο (16′), Ναμ (50′) και Αμπντουραχίμι (62′) οι σκόρερ των φιλοξενουμένων, ενώ ο Αντενόν (4′) ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, όταν στο 81ο λεπτό ο Τρούγις αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα παρέταξαν τις ομάδες τους Χένινγκ Μπεργκ και Κώστας Σακκάς, έχοντας το μυαλό στα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν. Θυμίζουμε, η Πάφος FC φιλοξενείται από την Ανόρθωση τη Δευτέρα (20/2), ενώ η Δόξα από τον ΑΠΟΕΛ μια ημέρα νωρίτερα (Κυριακή, 19/2).
H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ
Δόξα (Κώστας Σακκάς): Κωνσταντίνου, Mέσκα, Αντενόν (64′ Τρούγιτς), Ογιάλα, Ερέρα, Αμπντουλάχι (64′ Καραμανώλης), Φασουλιώτης, Ασαμόα (74′ Ναγκάρ), Ασάντε (46′ Κοβάσεβιτς), Τιτζιανί, Σαντίκ (46′ Παυλίδης).
Πάφος FC (Χένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Δημητρίου, Παλάσιος, Κβίντα, Ζουνίνιο (66′ Ταβάρες), Πελάζιο, Χόσκο, Ναμ, Αμπντουραχίμι (66′ Τάνκοβιτς), Βαλακάρι (66′ Κανέ), Μπετανκόρ.
Σκόρερ: Αντενόν 4′ / Μπετανκόρ 2′, Χότσκο 16′, Ναμ 50′, Αμπντουραχίμι 62′
Κίτρινες: Ογιάλα, Μέσκα, Αμπντουλαχί, Τιντζιανί / –
Αποβολές: – /
Στάδιο: Κατωκοπιά – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης».
Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.
Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος.
Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας.
4ος: Χριστοδούλου Ιωάννης.
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας.














