Διακανονισμό με τους παίκτες ανακοίνωσε ο Ακρίτας (ευχαριστίες στην ΚΟΠ)

Ο Ακρίτας Χλώρακας ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε πλήρη διακανονισμό με όλους τους ποδοσφαιριστές του. Σε επικοινωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές υπήρξε πλήρης κατανόηση της κατάστασης και των δεδομένων και διοίκηση-παίκτες σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες. Δείγμα της λογικής και ικανοποίησης που επικράτησε, είναι η δέσμευση των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ τους και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά!

«Ως Δ.Σ του Άκρίτα, θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την άψογη στάση που κράτησαν όλο αυτό τον καιρό. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την ΚΟΠ που έχει σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια με οικονομική στήριξη απευθείας προς τους ποδοσφαιριστές μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η αρχηγοί της ομάδας έχουν δηλώσει τα πιο κάτω:

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση και την ΚΟΠ για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας που κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν σε καθημερινή επαφή μαζί μας έτοιμοι να μας βοηθήσουν με ό,τι χρειαζόμασταν. Μιλώντας για όλους τους ξένους παίκτες της ομάδας μου, θέλω να πω ότι ήμασταν και είμαστε μεγάλο μέρος της οικογένειας του Ακρίτα! Ελπίζω να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή και στο ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς και να προσέχετε», είπε ο Σοφιάν Σερφά.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της ομάδας μας και την ΚΟΠ για την βοήθεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αναμένουμε και εμείς το τέλος αυτής της δοκιμασίας για να επιστρέψουμε και πάλι σε ασφαλές και υγιές συνθήκες να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Γιώργος Βάσου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ