aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔεκαπέντε αποχωρήσεις, πέντε ανανεώσεις και μία διοικητική επιστροφή

Δεκαπέντε αποχωρήσεις, πέντε ανανεώσεις και μία διοικητική επιστροφή

Χωρίς χάσιμο χρόνου γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον ΑΣΙΛ Λύσης ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν 2019-20, με στόχο μία πορεία διάκρισης στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής οι Νταβίδ Σολάρι, Αρμίτσε Ορτέγα, Ραούλ Γκονσάλες, Μάικλ Φίλγκεϊτ, Ματέους Ταούντουλ και Νιαμιέν Αμεσάν, ενώ αποχώρησαν 15 παίκτες. Πρόκειται για τους Γιώργος Ελευθερίου, Ματιέ Μπεμπά, Νασίρ Μάατσι, Στέφανο Ρεγκάκο, Ιάκωβος Ηλιόπουλος, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Στέλιος Πάρπας, Γιώργος Πελαγίας, Ταβονγκά Σιμοντζί, Ουίλιαμ Αντιόλο, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, Φελισιέν Γκμπεσινιέσι, Σέργιος Αβραάμ, Στέλιος Ματθαίου και Ανδρέας Μαρσελλή.

Το Δ.Σ θέλει να ευχαρίστησε τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές για την συνεισφορά και προσπάθεια που έκαναν και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και στη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης: Γερό μπάσιμο με μισή ντουζίνα μετεγγραφές

Η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας της Λύσης σε συνεργασία με τον προπονητή αξιολόγησαν όλες τις περιπτώσεις του υφισταμένου ρόστερ και ανακοίνωσε και πέντε ανανεώσεις συμβολαίου, αφού στην ομάδα συνεχίζουν οι Χρίστος Καράδαης, Μάρκος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Καστάνας, Κωνσταντίνος Δημητρίου και Ανδρέας Κωμοδίκης

Επίσης ανακοινώθηκε η επανένταξη του Σωτήρη Παύλου στα Διοικητικά του Σωματείου. Ενός πολύ έμπειρου παράγοντα που διετέλεσε για χρόνια μέλος προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων που με την εμπειρία, τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό αλλά κυρίως με την αγάπη που τρέφει προς τον ΑΣΙΛ, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Παύλου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού και θα έχει υπό την επίβλεψη όλα τα τμήματα και υποδομές του Σωματείου. Σκοπός, η καλύτερη οργάνωση, συνεργασία και συντονισμός έτσι ώστε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη του Σωματείο από τους πόρους που αυτό έχει στη διάθεση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ