aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔέχεται καταγγελίες ο ΠΑΣΠ για την κακή κατάσταση των γηπέδων (ανακοίνωση)

Δέχεται καταγγελίες ο ΠΑΣΠ για την κακή κατάσταση των γηπέδων (ανακοίνωση)

Η αγωνιστική σεζόν 2019/20 έχει ξεκινήσει σε όλες τις κατηγορίες εδώ και μερικές εβδομάδες και ήδη αρκετά μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) επικοινωνούν με το Σύνδεσμο, για να καταγγείλουν τις κακές γηπεδικές συνθήκες που συναντούν και οι οποίες απειλούν τη σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών.

Ο ΠΑΣΠ γίνεται δέκτης παραπόνων για την κατάσταση των γηπέδων από παίκτες που αγωνίζονται στη B’ κατηγορία, στην Γ’ κατηγορία, στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ και στο πρωτάθλημα γυναικών, με προβληματικά γήπεδα να υπάρχουν σε όλες τις βαθμίδες, όπου αγωνίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του ΠΑΣΠ.

Για το λόγο αυτό, ο Σύνδεσμος ζητά από τα μέλη του όπως επικοινωνούν και να υποδεικνύουν τα γήπεδα όπου δεν πληρούνται οι μίνιμουμ κανονισμοί για τα γήπεδα. Σκοπός είναι, ο ΠΑΣΠ να φέρει στα υπόψιν της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) τα προβλήματα, με στόχο την επίλυση.

Θυμίζουμε πως βάση των κανονισμών, πρέπει τα γήπεδα να διαθέτουν αποδυτήρια όπου να μπορούν να φιλοξενούνται 25 άτομα, με τουλάχιστον έξι ντους με ζεστό νερό και δύο τουαλέτες. Επιπλέον, πρέπει οι πάγκοι των ομάδων να μπορούν να φιλοξενήσουν τον αριθμό των ατόμων που προνοούνται στο φύλλο αγώνος. Από κει και πέρα, λόγω του ότι ο χλοοτάπητας πολλών γηπέδων στην Κύπρο θυμίζει περισσότερο… χωράφι, παρά ποδοσφαιρικό στάδιο, ζητάμε από τα μέλη μας όπως αναφέρουν τα γήπεδα όπου ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση.

Ο ΠΑ.Σ.Π. δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των μελών του, όμως την ίδια στιγμή ζητάει από τους ποδοσφαιριστές όπως στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους τον Σύνδεσμο, στην περίπτωση αυτή με το να ενημερώνουν για τα πιο πάνω προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ