aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΧατζηματθαίος: «Δεν έχουμε καιρό για κλαψουρίσματα και διαμαρτυρίες»

Χατζηματθαίος: «Δεν έχουμε καιρό για κλαψουρίσματα και διαμαρτυρίες»

Η Ομόνοια Αραδίππου δέχθηκε την πρώτη της ήττα εκτός έδρας από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών η οποία κέρδισε με 1-0 χάρις σε γκολ του Σουάρεθ στην εκπνοή της αναμέτρησης. Μετά από την ήττα αυτή η ομάδα έπεσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χατζηματθαίο να σχολιάζει στο Facebook, μετά την ήττα:

«Δεν έχουμε καιρό για κλαψουρίσματα, διαμαρτυρίες και γιατί. Αυτά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους μοιρολάτρες όσο δίκαιο και αν έχουν. Παίρνουμε τα θετικά. Η ομάδα έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται εκεί στα ψηλά και δικαιολογημένα έφυγε από το χθεσινό παιχνίδι με το αίσθημα του αδικημένου από το αποτέλεσμα. Με βάση τις ευκαιρίες εδικαιούτο ακόμη και τη νίκη και το ελάχιστο την ισοπαλία. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στα Πολεμίδια. Δεν τα βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε. Ο κόσμος να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα για να επανέλθουμε το ερχόμενο Σάββατο στις νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ