aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Χ»άθηκαν βαθμοί (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες και τη μπάλα να παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, το ΘΟΪ και η Πάφος FC έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο γήπεδο Λακατάμιας. Πρώτες απώλειες βαθμών για τους γαλάζιους, οι οποίοι παρέμειναν στην κορυφή, όμως με παιχνίδι περισσότερο από την Αλκή Ορόκλινη και το Παραλίμνι που ακολουθούν.

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν έξι τους βαθμούς τους και βλέπουν τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου ήταν σαφώς καλύτερη, δημιούργησε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, όμως ήταν άτυχη όταν σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι με τους Άλβες και Κχμαλάτζε και άστοχη σε δύο περιπτώσεις με τον πρώτο της σκόρερ, τον Πατουλέα.

Αντίθετα, η ομάδα της Λακατάμιας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους, και κέρδισε με το σπαθί της τον βαθμό της ισοπαλίας. Καλύτερη φάση για το ΘΟΪ στο πρώτο ημίχρονο, με δράστη τον Νάντο, ο οποίος με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες έκαναν από μια αναγκαστική αλλαγή.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Πάφος FC έχασε με τραυματισμό τον Πίτσιλος, ενώ από το ΘΟΪ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Χαραλάμπους.

Τα νεότερα για τους δύο ποδοσφαιριστές θα γίνουν γνωστά αφού περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΘΟΪ: Μπουκόφσκι, Θεοφάνους, Λιασίδης, Καστάνας, Ζιούλης, Ρόγκατς, Φοινίρης, Χαραλάμπους (Ηροδότου), Νάντο, Σιαπάνης (60′ Mανθέου), Λόπες.

Πάφος FC: Ιωσήφ, Πικραμένος, Πατουλέα, Άλβες (75′ Γρηγογίου), Μουτίνιο (65′ Γεωργίου), Ιάκομπ, Κχμαλάτζε, Μανού, Πίτσιλος (4′ Νικολάου), Χαραλάμπους, Μακρής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ