aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Χάσαμε 35.000 ευρώ χωρίς να εμπλεκόμαστε, δώσαμε τίμιο αγώνα»

«Χάσαμε 35.000 ευρώ χωρίς να εμπλεκόμαστε, δώσαμε τίμιο αγώνα»

Μήνυμα στέλνει η διοίκηση του ΠΟΞ σχετικά με τις ποινές που δέχθηκε η ομάδα και τη συνέχεια στην προσπάθεια για παραμονή.

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!!

Τελείωσε η 1η φάση του Πρωταθλήματος Β κατηγορίας. Η Ομάδα μας τερμάτισε 7η στον όμιλο της με 13 βαθμούς. Σίγουρα μπορούσαμε για πολύ καλύτερα αλλά ο εν μέρη λάθος προγραμματισμοςτο καλοκαίρι, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών μας, ειδικά των 2 πρωτοκλασάτων Μανώλη Μανώλη και Ζαχαρία Θεοδώρου από τον 1ο αγώνα της χρονιάς που τους κράτησε εκτός Ομάδας για 4 μηνες συνάμα με τις αποχωρήσεις κάποιων άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών που δεν έδωσαν σχεδόν καθόλου από αυτά που αναμέναμε μαζί με τα οποία λάθη που μπορεί να έκανε η Διοίκηση καταλήξαμε εδώ που είμαστε τώρα.

Ως Διοίκηση τονίζουμε ότι δώσαμε ένα αγώνα ΤΙΜΙΟ και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε γιατί όπως πολλές φορές τονισαμε σκοπος μας είναι πρώτιστα να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο να διαπαιδαγωγηθουν με τους πτυχιούχους προπονητές μας και να παραμείνουν μακριά από τους όποιους κινδύνους.

Χάσαμε χορηγίες της ΚΟΠ αξίας €35,000 ΧΩΡΙΣ να εμπλεκόμαστε σε ύποπτες στοιχηματικές δραστηριοτητες βάση του πορίσματος της ΟΥΕΦΑ. Τα πράματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα κυρίως στον οικονομικό τομέα και όχι μονον αφου μετά από συνεδρία τον Δεκέμβρη

η Διοίκηση ξεκινησε να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργιας Γυναικείας Ομάδας και αναβάθμισης των Ακαδημιων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά η Β φάση του Πρωταθλήματος. Είμαστε σίγουροι για την παραμονή της Ομάδας μας στην Β κατηγορια. Μετά τα τελευταία γεγονότα και την ΑΔΙΚΙΑ που έπληξε την Ομάδα μας, Διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι γίναμε μια Γροθιά.

Π.Ο.Ξ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ