aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Μπαμ» με Ντιαλό και Χατζηφραγκίσκου

«Μπαμ» με Ντιαλό και Χατζηφραγκίσκου

Στη μετεγγραφή του Ισάγκα Ντιαλό και Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου προχώρησε ο ΑΣΙΛ Λύσης. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έβαλαν στόχο τη δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας.

Η ανακοίνωση για Ντιαλό: «Στην ολοκλήρωση της μεταγγραφής του κεντρικού αμυντικού, Issaga Diallo (26/01/1987) προχώρησε η ομάδα μας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως από τα γραφεία του Σωματείου όπου και φωτογραφήθηκε με τον διευθυντή της ομάδας μας, κ. Χρίστου ενώ διάλεξε τον αριθμό 5 στην φανέλα. Ο Diallo είναι γνωστός από το επιτυχές πέρασμα του στην Αναγέννηση Δερύνειας με την οποία αγωνίστηκε στην Β’ κατηγορία την περίοδο 2014/15 και την ανέβασε στην Α’ κατηγορία με την οποία ήταν βασικό στέλεχος. Την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ρουμανία με την A.C.S Foresta από την οποία και έμεινε ελεύθερος. Το Δ.Σ καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του ΑΣΙΛ και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα χρώματα!»

Η ανακοίνωση για Χατζηφραγκίσκου: «Στην συμφωνία με έναν αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό τερματοφύλακα επήλθες η επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου μας αφού έδωσε τα χέρια με τον 32άχρονο (29/10/1986) Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Δόξα. Ο ποδοσφαιριστής διάλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 99 και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο, γεν γραμματέα και τον αντιπρόεδρο της ομάδας αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων. Ο Ευαγόρας άρχισε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και ακολούθως αγωνίστηκε σε ΜΕΑΠ, Σαλαμίνα, Ομόνοια Λευκωσίας και τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην προσφυγική ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς με την οποία μέτρησε συμμετοχές στην βασική 11άδα. Το Δ.Σ καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του ΑΣΙΛ και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα κιτρινόμαυρα χρώματα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ