«Άστραψε» ο Φανιέρος: «Ίσιωσε το πρωτάθλημα; Νομίζουν εν να με κάμουν τέττε;»

«Χείμαρρος» γι’ άλλη μία φορά ήταν ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» αναφέρθηκε στο θέμα της τιμωρίας της ομάδας του για τον εκφωνητή του γηπέδου, την κατάσταση στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ενώ τάχθηκε ενάντια στην κάθοδο ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

Για την τιμωρία του Ερμή: «Ακόμη λίγο να μας τιμωρούν και για τις διαφημίσεις με τις κούπες. Δεν ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι πως το γνώριζαν. Που γνωρίζουν; Πλήρωσα 160.000 ευρώ για κόκκινους φακέλους. Τώρα δεν βλέπω τίποτα. Τι γίνεται; Ίσιωσε το πρωτάθλημα; Νομίζουν ότι εν να με κάμουν τέττε άμαν μου βάλλουν πρόστιμο; Ας βάλουν όσα θέλουν. Μου πήραν 150.000 ευρώ και όλα καλά. Αυτό ήταν το πρόβλημα; Δίχως στοιχεία, δίχως τίποτα. Θα παίζουμε ίσα; Πήγαν γεννήτριες, ήρθαν γεννήτριες και δεν έγινε τίποτα. Πλέον το ποδόσφαιρο, είναι κομμάτι της ζωής του κόσμου. Θέλω τα λεφτά μου πίσω».

Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση: «Έπρεπε να τον δέρουν (σ.σ. τον Νίκο Παναγιώτου). Τον ξιτίμαζαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν είναι μάγκες, να έρθουν να με βρίσουν μπροστά μου και να τους βγάλω και καπέλο. Μπορεί να τους δέρνει η γυναίκα τους και να τα κάνουν όλα αυτά. Ο Ερμής θα είναι στην Α΄ Κατηγορία. Αν δεν είναι έτσι, να παραιτήσουμε και να πάμε σπίτι μας. Στη Β΄Κατηγορία δεν έχει καλά παιχνίδια. Έχει καράτε και μποξ. Κάθονται όλοι πίσω για να πιάσουν ένα βαθμό από τον Ερμή. Στα σαλόνια θα αλλάξουν όλα. Δεν θα βλέπει ο καθένας το δικό του. Ήρθε η ώρα που μπορεί να κάνω την επιστροφή γιατί είμαι απαραίτητος».

Αν είναι υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών: «Τα πράγματα είναι σε άσχημη κατάσταση. Θέλουμε διαιτητές από το εξωτερικό λες και θα είναι καλύτεροι. Λέμε ο ένας είναι τους ενός και ο άλλος ήπιε καφέ στο μαγαζί του άλλου. Να τους κλειδώσουμε σε ένα κλουβί και να τους βγάζουμε μόνο όταν θα διαιτητεύουν».

Για το θέμα του γηπέδου στην Αραδίππου: «Δεν ασχολείται κανένας. Ασχολούνται μόνο με το κτήριο του δημαρχείου και αν θα τον κάνουν πιο ψηλό. Δεν καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι τα ναρκωτικά. Μόνο γήπεδα πρέπει να κάνουν. Το βιολί του αράπη. Κόκκινοι ποδά και μπλε ποτζεί. Εν να με σπάσετε;».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ