Άσκησε έφεση ο Διγενής Μόρφου για την αποκοπή χορηγιών και το -3

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου έχει ασκήσει έφεση κατά των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή αναφορικά με τους αγώνες Ερμής Αραδίππου – Διγενής και Ονήσιλλος Σωτήρας – Διγενής, για τους οποίους παραλήφθηκαν φάκελοι από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Η έφεση θα εξεταστεί από το Εφετείο της ΚΟΠ την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα, η διοίκηση του Διγενή μετά από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, τόνισε:

«Νίκη για την ομάδα μας με 1-0 απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας με τέρμα του Maxwell στο 2ο ημίχρονο. Η ομάδα μας είχε την κατοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Με την νίκη αυτή η ομάδα μας θα εξασφάλιζε με διάφορα 3 βαθμών θέση στον Premier Όμιλο Ανόδου της Β Κατηγορίας.

Μετά την άδικη και καταδικαστική απόφαση εναντίων του σωματείου μας και την αφαίρεση 3 βαθμών η ομάδα μας ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Δερύνειας η οποία θα πάρει αυτή τελικά το εισιτήριο. Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και στήριξαν την προσπάθεια της ομαδας μας.

Θα προσπαθήσουμε με κάθε μέσο (δικαστικό) να προστατέψουμε το σωματείο μας από την άδικη απόφαση αποκοπής όλων των χορηγιών και της αποκοπής βαθμών πράγμα το οποίο μας κοστίζει».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας Κρις Σωφρονίου, αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι η ομάδα μας έδειξε σήμερα πόσο δικαιωματικά αξίζει την τέταρτη θέση και κατάθεσε ψυχή κάνοντας το χρέος της νικώντας το σημερινό παιχνίδι φτάνοντας στους 18 βαθμούς. Αναφέρομαι στους 18 βαθμούς επειδή αυτοί είναι δικαιωματική δική μας και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να επικρατήσει το δίκαιο μην αφήνοντας τους μασκοφόρους εντός και εκτός γηπέδων και εντός και εκτός κατηγορίας να παίζουν με την ιστορία μας. Ειλικρινά θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη σας παρουσία σήμερα. Η μεγαλύτερη παρουσία σε παιχνίδι τα τελευταία χρόνια δείχνοντας όταν θέλει και όταν τον πνίγει το δίκαιο ο κόσμος της Μόρφου μπορεί. Ευχαριστώ επίσης για τα προσωπικά μηνύματα που έλαβα σήμερα στην κερκίδα. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια και οι σκοτεινές δυνάμεις του ποδοσφαίρου δεν θα επικρατήσουν επειδή έχουμε να παραδώσουμε τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου ακέραιο και περήφανο στα παιδιά μας».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ