aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΣΙΛ: Όλα καλά με τον Μιχαήλ

Το γραφείο Τύπου του ΑΣΙΛ ενημερώνει ότι ο Μάρκος Μιχαήλ, έχει επιστρέψει σήμερα σπίτι του μετά από τις καθαρές εξετάσεις που έδειξε η αξονική εξέταση. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα μείνει εκτός δράσης για λίγο χρονικό διάστημα και θα επιστρέψει μόλις αισθανθεί πλήρως έτοιμος.

Αναλυτικά: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΙΛ στέλνει τις ευχαριστίες του, μέσω του Μάρκου, στον Γενικό Γραμματέα της Καρμιώτισας, Ανδρόνικο Ξιάρης, αλλά και στους ποδοσφαιριστές Παστελλή και Κύπρου που επισκέφθηκαν χθες τον αθλητή μας εκφράζοντας του την στήριξη τους στο πρόσωπο του.

Οι ενέργειες τόσο των ποδοσφαιριστών που ήταν στο γήπεδο όσο και των ιατρών και παραγόντων που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Μάρκο Μιχαήλ αμέσως μετά την άσχημη πτώση του, δείχνουν εκ νέου πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κρατά 90′,  αλλά στο τέλος μετρά η υγεία των αθλητών και ο αλληλοσεβασμός μέσα και έξω απ τα γήπεδα.

Τέλος, ενημερώνουμε, πως με απόφαση του Συμβουλίου, θα τιμηθεί ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Βαττής, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας πρωτού αναλάβουν ακολοϋθως οι ιατροί με τον φυσιοθεραπευτή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ