aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤα τέσσερα «πολυβόλα»

Τα τέσσερα «πολυβόλα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η σεζόν που αποχαιρετούμε ήταν μια δοκιμασία για τον Άρη. Κατάφερε, παρά τις δυσκολίες, το περιορισμένο ρόστερ και τον χαμηλό προϋπολογισμό, να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. «Οπλισμένος» με πολλές εμπειρίες, θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιαστεί καλύτερος στη νέα σεζόν.

Οι πράσινοι ευτύχησαν φέτος να έχουν πολύ καλούς επιθετικούς, οι οποίοι έδωσαν τις λύσεις στα δύσκολα. Τέσσερις ποδοσφαιριστές σημείωσαν τα 29 από τα 38 γκολ της ομάδας τους. Ο Μαραγκουδάκης σημείωσε 9 γκολ, από 8 πέτυχαν οι Ράνος και Μπόνιφεϊς, ενώ 4 σημείωσε ο Αουρέλιο. Τα υπόλοιπα 9 τέρματα του Άρη πέτυχαν οι Κύπρου (2), Οζίας (2), Γκονσάλες (2), ενώ είδαν δίχτυα από μια φορά οι Μποργκ, Πρεντέσκου και Μπανγκούρα.

Η συγκομιδή δεν ήταν άσχημη, καθώς οι επιθετικοί του Άρη είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα. Αυτός πάντως που αδίκησε περισσότερο τον εαυτό του ήταν ο Θεοδόσης Κύπρου, ο οποίος, αν και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, δεν αξιοποίησε πολλές από τις ευκαιρίες που είχε και έμεινε μόλις στα 2 γκολ, που δεν αντικατοπτρίζουν την πολύ καλή συνολική του παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ