aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΨάχνουν το λάθος στον Άρη

Ψάχνουν το λάθος στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν τους λόγους τους στον Άρη να αισιοδοξούν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα τους. Έχουν γίνει λάθη στα παιχνίδια που έδωσαν και ως εκ τούτου χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί.

Οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ άργησαν να προσαρμοστούν. Φάνηκε, επίσης, πως επηρέασε η αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν πρωταγωνιστές.

Ο Άρης, μετά τις έξι αγωνιστικές (είναι στην 11 θέση με 4 βαθμούς), λογικά θα έχει πάρει το μάθημά του και θα είναι σε θέση οι ποδοσφαιριστές του να αποδώσουν καλύτερα και να οδηγήσουν την ομάδα μακριά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.  Επιπρόσθετα,  Θαλής Θεοδωρίδης γνωρίζει καλύτερα τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, όπως και το επίπεδο του πρωταθλήματός μας για να αντιμετωπίζει με ανάλογες τακτικές όλους τους αντιπάλους.

Οι εμφανίσεις δεν ήταν σε αδρές γραμμές οι αναμενόμενες, όμως οι δυνατότητες υπάρχουν. Μετά το 1-1 με την ΑΕΖ και τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον Αρη δίνεται η ευκαιρία για να ανασύνταξη.

Επιβάλλεται να παρουσιαστεί καλύτερος και προπάντων πιο απαιτητικός στο παιχνίδι του με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, ομάδες που θα βρει  μπροστά του στη συνέχεια.  Μπορεί έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας οι εν λόγω αγώνες, όμως ο Άρης μπορεί να κάνει τη ζημιά και στους δύο επικείμενους αντιπάλους του.

Στα θετικά περνά η επιστροφή του Μάρκου Μαραγκουδάκη, ο οποίος θεωρείται  ηγετική φυσιογνωμία στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ο Ελλαδίτης είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Και πάνω του ο Άρης στηρίζει πολλά. Βέβαια, εκείνο που φάνηκε πιο πολύ μέχρι τώρα, είναι η αδυναμία του συνόλου να παρουσιάσει έναν πολύ καλό βαθμό ομοιογένειας και σταθερότητας στο παιχνίδι.

Λείπει από την ομάδα της Λεμεσού η συνοχή, στοιχείο που χρίζει βελτίωσης για να μπορεί να ελπίζει σε μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάνω σε αυτά δουλεύει ο Ελλαδίτης προπονητής, ελπίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του θα εμφανιστούν πιο απαιτητικοί και δραστήριοι στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ