aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕνδιαφέρον για τον Ανδρέα Φράγκου

Ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Φράγκου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Φράγκου της ΑΕΛ επιδεικνύει ο Άρης. Ο Κύπριος επιθετικός βρίσκεται δεν υπολογίζεται από τον Πάμπο Χριστοδούλου και οι πράσινοι τον έβαλαν στο στόχαστρό τους.

Από εκεί και πέρα, θα ενημερώσει και θα προβεί και σε ανακοινώσεις ο Σταύρος Δημοσθένους, στη αυριανή συνάντηση που θα έχει με τους οπαδούς της ομάδας της Λεμεσού.

Η διοίκηση έφερε σε πέρας την αποστολή της, με την παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία και ο πρόεδρος θα ζητήσει περισσότερη βοήθεια, οικονομική και ηθική, για να γίνει το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται στη συγκέντρωση να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο οποίος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για τους Κύπριους ποδοσφαιριστών, που ίσως αποχωρήσουν από το ρόστερ, καθώς έχουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για τους Γιάννη Ευσταθίου και Κύπρο Χριστοφόρου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Λεμεσού για άλλα δύο χρόνια, όμως αν υπάρξουν συμφέρουσες προτάσεις για τους ίδιους και τον Άρη θα κάνουν το μεγάλο βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αρκετούς από τους νεαρούς Κύπριους που αγωνίστηκαν την σεζόν που πέρασε στην Α’ κατηγορία, έχει δοθεί αύξηση στον μισθό τους. Ήταν η επιβράβευση για την προσπάθεια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ