aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈνα τετράποντο-χρυσάφι για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ένα τετράποντο-χρυσάφι για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τέσσερις βαθμοί στους δύο τελευταίους αγώνες του, αποτελούν χρυσάφι για τον Άρη, οι παράγοντες του οποίου βλέπουν τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Αρχικά κόντρα στην ΑΕΖ και προχθές με αντίπαλο την ΑΕΚ, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε τα αυτονόητα που δεν είχε σε προηγούμενα παιχνίδια της.

Οι ποδοσφαιριστές της έτρεξαν σε όλους τους χώρους, είχαν πάθος και ο βαθμός που κέρδισαν τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Οι πράσινοι, αν και είχαν τις απουσίες των Μαραγκουδάκη, Παναγή και Θεοφίλου, δεν επηρεάστηκαν. Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο της άμυνας, ο Ευσταθίου με τον Άλβαρεθ, όμως πήγαν πολύ καλά, καθάρισαν αρκετές δύσκολες φάσεις, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ΑΕΚ πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα.

Έκλεψε τις εντυπώσεις σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ροζέριο για την πολλή δουλειά που έκανε στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Αουρέλιο, ο οποίος έδωσε αυτό που δεν είχε ο Άρης σε άλλα παιχνίδια, δηλαδή ηρεμία στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Άρης έφθασε στους 15 βαθμούς και ελπίζει πως θα μαζέψει και άλλους στη συνέχεια για να πάει στα παιχνίδια των πλέι οφ με περισσότερη ασφάλεια. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την ΑΕΛ στον επαναληπτικό του κυπέλλου, έχοντας στόχο, να φέρουν τα πάνω κάτω και να ανατρέψουν το 0-2, σκορ με το οποίο έχασαν στο πρώτο παιχνίδι.

Βέβαια, αν δεν τα καταφέρουν δεν θα χαλάσει η διάθεσή τους, καθώς θα αντιμετωπίσουν και πάλι  την ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα για το πρωτάθλημα. Εκεί θα κτυπήσουν τα ρέστα τους για να πάρουν βαθμούς, που θα είναι χρήσιμοι στο βασικό στόχο που έχουν για παραμονή στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ