aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈδωσε έμφαση στην επίθεση

Έδωσε έμφαση στην επίθεση

Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τον Άρη και ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, δουλεύοντας σε έντονους ρυθμούς τις τελευταίες μέρες.

Τους χάρισε το διήμερο του Σαββατοκυρίακου για να ξεκουραστούν, όμως από αύριο η πυξίδα τους θα βλέπει μόνο το ματς που ακολουθεί με την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου» (20/11). Με τους  τέσσερις βαθμούς που έχουν οι πράσινοι, βρίσκονται μακριά από τον στόχο τους και ενδεχόμενη νίκη θα τους βοηθήσει να κυνηγήσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Η διοίκηση προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να δώσει όλα τα εφόδια στον Βέλγο προπονητή για να ετοιμάσει τους  ποδοσφαιριστές του, ελπίζοντας πως με την πρώτη νίκη, θα αλλάξει και η διάθεση της ομάδας.

Ο Άρης έχει παρουσιάσει αδυναμίες σε όλες τις γραμμές του, με τον Βαντερμπίστ να ετοιμάζει αλλαγές στον επόμενο αγώνα. Τις τελευταίες ημέρες έδωσε έμφαση στην επίθεση, δουλεύοντας με τους Ονίλο, Σκούρτη, Αντωνίου, Μαραγκουδάκη και Γκονσάλες, περιμένοντας βελτίωση από αυτούς στη συνέχεια.

Ο τελευταίος αν και βρίσκεται σε ηλικία 36 χρόνων, δείχνει πως έχει ακόμη κότσια για να βοηθήσει και δεν αποκλείεται με την Αναγέννηση να τον δούμε στο βασικό σχήμα. Στα θετικά είναι η επιστροφή των Αλβάρεθ και Βέλνα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αμφότεροι μπορούν ν’ αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο πρώτος είναι σε θέση να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ