aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Συνεχίζει ο Μπάρμπαρο, συμφώνησε με Λοΐζου, Κρίστη, «Σκνίπα» και Σικόρσκι

Άρης: Συνεχίζει ο Μπάρμπαρο, συμφώνησε με Λοΐζου, Κρίστη, «Σκνίπα» και Σικόρσκι

Ο προγραμματισμός στον Άρη ποτέ δεν σταμάτησε. Άρχισε πολύ πριν από την Γενική-Εκλογική συνέλευση και συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τους Βαλεντίνο Παστελλή, Αντώνη Ελευθερίου και την απόκτηση του Νικόλα Ματθαίου με ελευθέρα μετεγγραφή από τον Απόλλωνα (πέρυσι ήταν δανεικός), στα πράσινα θα συνεχίσει και ο Αλεχάντρο Μπάρμπαρο.

Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ο οποίος επίσης ήταν από τους κορυφαίους στη σεζόν που διακόπηκε, πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης του Άρη και θα φοράει τα πράσινα και στην νέα περίοδο.

Από εκεί και πέρα, συμφωνία υπάρχει με τον 28χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Λοΐζου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Οθέλλο Αθηένου. Παλαιότερα πέρασε από Ολυμπιακό Λευκωσίας, Ομόνοια, Χαλκάνωρ, ΑΕΖ, Εθνικό Άχνας, Αγία Νάπα και Δόξα, ενώ τη φανέλα του Άρη φόρεσε ξανά την περίοδο 2016-17.

Παίκτης των πρασίνων της Λεμεσού θεωρείται επίσης και ο Ντανιέλ Σικόρσκι γνωστός από την παρουσία του σε Πάφος FC και Νέα Σαλαμίνα στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ τελευταία ομάδα του 32χρονου Αυστριακού φορ, ήταν η ισπανική Γκιχέλο.

Πέραν από τους προαναφερθέντες, στον Άρη το κυπριακό στοιχείο θα είναι ακόμη πιο έντονο στη νέα σεζόν, αφού με την ομάδα συμφώνησαν επίσης ο 25χρονος επιθετικός Κρίστης Ανδρέου ο οποίος ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ντυμένος στα πράσινα θα επιδιώξει ριστάρτ στην καριέρα του, καθώς και ο Κωνσταντίνος Δημητρίου («Σκνίπας»). Ο τελευταίος έπειτα από την παρουσία του στον ΑΣΙΛ Λύσης επιστρέφει στη Λεμεσό και έτσι ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Άρη.

Λογικά, αναμένεται ντεμαράζ ανακοινώσεων εντός των προσεχών ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ