aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπρόσμενη εξέλιξη, τέλος ο προπονητής Στέλιος Αντωνίου

Απρόσμενη εξέλιξη, τέλος ο προπονητής Στέλιος Αντωνίου

Απρόσμενη για πολλούς εξέλιξη στον ΠΟ Ξυλοτύμβου, καθότι ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αντωνίου, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η πορεία και βαθμολογική συγκομιδή της κρίνεται εξαιρετική (είναι πρώτη στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας με δύο νίκες και μία ισοπαλία).

Ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός, υπέβαλε την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας για προσωπικούς λόγους η οποία και έγινε αποδεκτή. Πλέον ο ΠΟΞ ψάχνει τον επόμενο προπονητή για να πορευτεί στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, αναμένεται το σκηνικό να ξεκαθαρίσει μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ακρίτα Χλώρακας.

«Ο ΠΟ Ξυλοτύμβου 2006 ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση συνεργασίας του με τον προπονητή Στέλιο Αντωνίου. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το πρόσωπό του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία», τονίζεται σε λιτή ανακοίνωση.

Επίσης, μετά το 1-1 με την ΑΕΖ στη Λεμεσό το περασμένη Σάββατο, η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα σε όλη την Κοινότητα όπως στηρίξει την ομάδα διότι το αξίζει, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση.

«Ελάτε κοντά γιατί η Ιστορία γράφετε με εσάς. Ο ΠΟ Ξυλοτύμβου, η ομάδα μας πέρασε αήττητη από το Ζακάκι. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα με σκόρερ τον Ιάσωνα Πικη. Ένα αποτέλεσμα που ίσως αδικεί την ομάδα μας αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες. Αυτό που μένει είναι το επόμενο Σάββατο να μην λείπει κάνεις από τον αγώνα κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας που θα γίνει στην έδρα μας. Οφείλει ο κάθε φίλαθλος της Ξυλοτύμβου να είναι εκεί να στηρίξει αυτή την ομάδα. Ευχαριστούμε την ΑΕΖ για την φιλοξενία», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ