aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπώλεια για ΕΝΠ, ανατροπή η Ομόνοια, λύτρωση για Οθέλλο!

Απώλεια για ΕΝΠ, ανατροπή η Ομόνοια, λύτρωση για Οθέλλο!

Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ολοκληρώθηκε σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Η αυλαία άνοιξε χθες με τον αγώνα ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και ΑΕΖ, τον οποίο κέρδισε η ομάδα των Πολεμιδιών με 1-0.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, το Παραλίμνι αγνοεί τη νίκη μιας και έφερε νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά απέναντι στον ΑΣΙΛ στην έδρα του (2-2). Σαρωτικός ήταν ο Διγενής Ορόκλινης ο οποίος κέρδισε στο Δάλι τον Χαλκάνορα με το εμφαντικό 4-0, ενώ στη Ξυλοτύμπου, η τοπική ομάδα εξήλθε ισόπαλη 1-1 με το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια Αραδίππου πέτυχε σπουδαία ανατροπή απέναντι στην ΠΑΕΕΚ στο «Κερύνεια – Επιστροφή». Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, όμως πήραν τη νίκη με 3-1. Λίγο πιο κάτω, στην Αθηένου, ο Οθέλλος στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Δερύνειας λυτρώθηκε στο 84′ κερδίζοντας με 1-0 χάρις σε γκολ του Μασίνουα.

Στην Αγία Νάπα, η τοπική ομάδα επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Άσσιας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά απώλεσε πέναλτι μόλις στο έκτο λεπτό.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Ξυλοτύμπου – ΘΟΪ Λακ. 1-1 (70′ Μπασόφ / 38′ Σιαπάνης)

Οθέλλος – Αναγέννηση 1-0 (84′ Μασίνουα)

Παραλίμνι – ΑΣΙΛ 2-2 (25′ Σολάρι, 47′ πεν. Παύλου / 8′, 9′ πεν. Πιτταράς)

Χαλκάνωρ – Διγενής Ορ. 0-4  (1′ Χειμώνας, 24′ πεν., 63′ Μάρτιν, 74′ Κουτούνας)

ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια Αρ. 1-3 (14′ Σταμπόλιεφ / 59′, 78′ Θεοδώρου, 69′ Πάλιτρικ)

Αγία Νάπα – Εθνικός Άσσιας 2-0 (67′ Γεωργίου, 69′ Αλέκου).

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Καρμιώτισσα – ΑΕΖ 1-0 (90′ + 3 Βαττής)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ