aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑποκλεισμός σε Μιχάλη Σεργίου

Αποκλεισμός σε Μιχάλη Σεργίου

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές.

Πρόστιμο σε Πάφος FC, Ορμήδεια, Ελπίδα Ξυλοφάγου, Διγενή Ύψωνα. Επίσης, αποκλεισμός ενός αγώνα και πρόστιμα στον βοηθό προπονητή της Ένωσης, Μιχάλη Σεργίου για αντιαθλητική συμπεριφορά στην διάρκεια του ημιχρόνου στο ματς με την Πάφος FC.

Αποκλεισμός τεσσάρων αγώνων και πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή της Ορμήδειας, Hicham Chirouf γιατί επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα.

Αποκλεισμός τριών και αγώνων και πρόστιμο στον Κυριάκο Γεσίδη (γυμναστή Αγίας Νάπας) για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά τη λήξη του αγώνα προς τον έφορο ποδοσφαίρου της αντίπαλης ομάδας (Ομόνοια Αραδίππου).

Αποκλεισμός δύο αγώνων και πρόστιμο στον έφορο της Ομόνοιας Αραδίππου, Κρις Στεφ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά τη λήξη του αγώνα προς τον γυμναστή της Αγίας Νάπας.

Τέλος, ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών εκτός και αν το προστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών σε Λειβαδιακό/Σαλαμίνα γιατί παρέλειψε να πληρώσει ποινή €1800= που επιβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Ποντικού, Λούκα Ανδρονίκου και του προπονητή Πανίκκου Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ