aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑποχαιρετά τον επί σειρά ετών αρχηγό του, αποσύρει το «6» και του δίνει πόστο

Αποχαιρετά τον επί σειρά ετών αρχηγό του, αποσύρει το «6» και του δίνει πόστο

Έφτασε η ώρα που η οικογένεια του ΠΟ Ξυλοτύμβου αποχαιρετά τον διαχρονικό αρχηγό της Γιώργο Ταύρου από τον καιρό της ιδρύσεως του Σωματείου, το 2006.

«Αρχηγός με τα όλα του αφού ειδικά σε δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα, οι όποιες παρεμβάσεις του ήταν καθοριστικές για το καλό της ομάδας που αγάπησε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΞ, λόγω των μέτρων για τον Covid-19 θα τιμήσει σε μεταγενέστερο στάδιο τον αρχηγό του Γιώργη Ταύρου. Ακόμα αποφάσισε όπως το Νο6 αποσυρθεί τιμής ένεκεν για την προσφορά του αρχηγού και όπως του δοθεί πόστο στην ομάδα», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Χθες εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος Μάριος Βασιλείου συναντήθηκε με τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Γερμανό Έγκμπερτ Ζίμερμαν και στην ατζέντα τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στον ΠΟΞ αλλά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ