aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑπό τα κρατητήρια στο γήπεδο ο τιμωρημένος από την ΚΟΠ Δημήτρης Μασιάς!

Από τα κρατητήρια στο γήπεδο ο τιμωρημένος από την ΚΟΠ Δημήτρης Μασιάς!

Στη Δυτική Κερκίδα του Τσιρείο, όπου παρακολούθησε το σημαντικό αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη (0-0), βρέθηκε ο Δημήτρης Μασιάς. Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν υπό κράτηση -μαζί με τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου-, αφού θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση αγώνα, αλλά με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μέχρι τη δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου την Τρίτη 17 Μαρτίου, δεν έχασε ευκαιρία.

Ταξίδεψε από την Αγία Νάπα στη Λεμεσό και είδε από την αναμέτρηση της ομάδας του, που έληξε ισόπαλη χωρίς γκολ. Πάντως, ο Δημήτρης Μασιάς την περασμένη Τετάρτη τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή με αποκλεισμό από δύο αγώνες και πρόστιμο για την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στη κερκίδα μετά τη λήξη του πολυσυζητημένου αγώνα με την Αγία Νάπα. Δεν διευκρινίζεται από πότε ισχύει η ποινή του.

Η απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη: «(β) του Δημήτρη Μασιά Προέδρου της ΑΓΙΑΣ Νάπας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στη κερκίδα μετά τη λήξη του αγώνα (κλωτσούσε με βία το κάγκελο που χώριζε τους οπαδούς των ομάδων) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Β’ Φάση Όμιλος Premier περιόδου  2019 – 2020  ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΓΙΑ Νάπα/08.02.2020 (2η Αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ