aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπέκτησε τον Κυριάκου, παραμένει ο Ιωάννου

Απέκτησε τον Κυριάκου, παραμένει ο Ιωάννου

Την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον Βασίλη Κυριάκου ανακοίνωσε το ΘΟΪ Λακατάμιας. Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε και η παραμονή του Γιάννου Ιωάννου, ο οποίος αγωνίζεται στα γαλαζοκίτρινα από 13 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κυριάκου: «Ο νεαρός Κυριάκου Βασίλης (22/1/1996) έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο μαζί μας και θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας μας. Ο Βασίλης βρισκόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού από το 2013 ενώ το 2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού. Η περσινή χρονιά τον βρήκε να αγωνίζεται με υποσχετική στον Εθνικό Άσσιας, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 17 αγώνες. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ιωάννου: Γεννημένος στις 29/11/1989, μόλις συμπλήρωσε τα 13 του χρόνια, στις 6/11/2002 απέκτησε ταυτότητα της ΚΟΠ που στη θέση του σωματείου έγραφε ΘΟΪ Λακατάμιας. Μέχρι σήμερα, 15 χρόνια μετά η ταυτότητά του εξακολουθεί να γράφει το ίδιο σωματείο: ΘΟΪ Λακατάμιας. Όπως ήταν φυσικό, θα βρίσκεται και φέτος και στο μέλλον στο ρόστερ της ομάδας, έτοιμος να βοηθήσει από όπου χρειαστεί, το σωματείο. Ένα σωματείο μέσα από το οποίο έζησε τα παιδικά του χρόνια, πέρασε στην εφηβεία και έγινε άνδρας. Έζησε λύπες, στεναχωρήθηκε αρκετές φορές έζησε όμως και πολύ μεγάλες χαρές, ίσως τις ωραιότερες στη ζωή του. Τον είδαμε να κλαίει μέσα στο γήπεδο, τον είδαμε όμως και να κάνει τούμπες από τη χαρά του. Με την πάροδο του χρόνου γίνεται ένα με το σωματείο. Ο λόγος για τον Γιάννο Ιωάννου, ένα ποδοσφαιριστή σημαία για το σωματείο. Συνέχισε Γιάννο. Μια ζωή ΘΟΙ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ