aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑπέδρασε με δράστη τον Γκλεόφιλο ο Άρης, λευκή ισοπαλία στον Ύψωνα

Απέδρασε με δράστη τον Γκλεόφιλο ο Άρης, λευκή ισοπαλία στον Ύψωνα

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης Λεμεσού επί του ΑΣΙΛ Λύσης στην ΑΕΚ Αρένα στο… άνοιγμα της αυλαίας της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, για τον όμιλο Premier.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με δράστη Γκλεόφιλο στο 14’ πήρε ένα σπουδαίας σημασίας «τρίποντο» αφού κέρδισε με 1-0. Αυτό ήταν το 12ο γκολ του επιθετικού της ομάδας του Λιάσου Λουκά στον φετινό μαραθώνιο και ο Άρης παραμένει δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου-επιστροφής του στην Α’ Κατηγορία..

Ο προπονητής των πρασίνων αποβλήθηκε από το παιχνίδι για διαμαρτυρίες. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Άρη ανεβαίνει στους 24 βαθμούς και αυξάνει τη διαφορά από την ομάδα του ΑΣΙΛ στους 6 βαθμούς, μιας και η ομάδα του Στέλιου Αντωνίου (έκανε ντεμπούτο) έμεινε στους 18.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ KΑI H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ PREMIER

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
ΑΣΙΛ Λύσης – Άρης Λεμεσού 0-1 (14’ Γκλεόφιλο)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
14:30 Ερμής Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (Cablenet)
15:00 Αγία Νάπα – Αναγέννηση Δερύνειας
15:00 Ονήσιλος Σωτήρας – Οθέλλος Αθηαίνου

Από εκεί και πέρα, χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το τοπικό παιχνίδι μεταξύ της ΕΝ/Διγενής Ύψωνα και της ΑΕΖ Ζακακίου, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία για τον όμιλο Standard, με την προσπάθεια της ομάδας του Λοΐζου Κακογιάννη να δυσκολεύει αρκετά όσον αφορά στην επιδίωξη της αποφυγής του υποβιβασμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ KΑI H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ STANDARD

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
ΕΝ/Διγενής Ύψωνα – ΑΕΖ Ζακακίου 0-0

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
15:00 Ομόνοια Ψευδά – Ομόνοια Αραδίππου
15:00 Ακρίτας Χλώρακας – ΠΟ Ξυλοτύμπου

Κυριακή 1η Μαρτίου
15:00 Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Αλκή Ορόκλινης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ