aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑπαγορεύονται τα λάθη

Απαγορεύονται τα λάθη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους και δεν θέλουν να υποπέσουν σε κανένα λάθος στον Άρη, στα θέματα των μετεγγραφών και του γενικότερου σχεδιασμού.  Ο Χρύσης Μιχαήλ, καλείται να «κλειδώσει» το ρόστερ του μέχρι τις 15 Ιουλίου και όπως πληροφορούμαστε αρκετές υποθέσεις είναι σε καλό δρόμο. Θα αποκτηθούν τόσο Κύπριοι, όσο και ξένοι ποδοσφαιριστές.

Είναι γνωστό πως κάποιοι από το περσινό ρόστερ, κυρίως οι έμπειροι (Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Μαμμίδης, Μαραγκουδάκης) θα είναι στις επάλξεις για να βοηθήσουν  στον μαραθώνιο της Β’ κατηγορίας και στην επιστροφή στους μεγάλους.

Ο τεχνικός του Άρη είναι σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, αλλά και τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάριο Δημοσθένους. Έχει εντοπίσει καλές περιπτώσεις από το εξωτερικό, αλλά και ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζει από τη θητεία τους σε άλλες κυπριακές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ