aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ανύπαρκτη αποβολή, με τέσσερα μωρά, ακριβοπληρωμένοι αντίπαλοι»

«Ανύπαρκτη αποβολή, με τέσσερα μωρά, ακριβοπληρωμένοι αντίπαλοι»

Η ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα λεπτά χθες απέναντι στον Ολυμπιακό, αντιστάθηκε, διεκδίκησε βαθμολογικό όφελος, αλλά δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό και δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον έναν πόντο, χάνοντας με 1-2. Το Δ.Σ. της ομάδας με ανάρτηση στο Facebook, αφήνει αιχμές κατά της διαιτησίας και του Ολυμπιακού, ενώ συγχαίρει τους παίκτες για την προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Φίλοι και φίλες του σωματείου μας,

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική μας ηγεσία για την υπερ-προσπάθεια που κατέβαλαν στον χτεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο με 6 αναγκαστικές απουσίες και με 4 μωρά της Κ19 στον πάγκο, βρεθήκαμε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να παίζουμε με 10 παίκτες λόγω αυστηρής μέχρι ανύπαρκτης αποβολή ποδοσφαιριστή μας, όμως οι ακριβοπληρωμένοι αντίπαλοι μας και επίδοξοι πρωταθλητές κατάφεραν να μας κερδίσουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Μάγκες σας ευχαριστούμε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ