aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνανέωσε ο Λουκαΐδης, αποχαιρέτησε ο Π. Φιλίππου

Ανανέωσε ο Λουκαΐδης, αποχαιρέτησε ο Π. Φιλίππου

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στον Ακρίτα Χλώρακας. Πρόκειται για τον 29χρονο επιθετικό Παναγιώτη Λουκαΐδη, στον οποίο η διοίκηση της ομάδας εύχεται τα καλύτερα. Παράλληλα, προέκυψε πρόσφατα και μία αποχώρηση, αυτή του Πόλυ Φιλίππου ο οποίος μέσω Facebook, αποχαιρέτησε την τέως ομάδα του με πολύ όμορφα λόγια, ενώ όπως ανακοινώθηκε, συνεχίζει την καριέρα του στην Πέγεια.

Αναλυτικά: «Τέσσερα χρόνια γεμάτα από πολύ καλές στιγμές αλλά και δυσκολίες! Παρόλα αυτά, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από αυτή την ομάδα συνεργάστηκα με καταπληκτικούς ανθρώπους και απέκτησα πολύ καλούς φίλους! Δεν θα ήθελα να πω “αντίο” γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτή η καλή σχέση που είχα με την ομάδα της Χλώρακας θα συνεχιστεί κι έξω από το γήπεδό! Εύχομαι στην ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και όλοι οι στόχοι που έθεσε να επιτευχθούν!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ