aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Αριστοκλέους

Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Αριστοκλέους

Την πρόσληψη του Άριστου Αριστοκλέους στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ανακοίνωσε ο Διγενής Μόρφου. Η προσφυγική ομάδα επισημοποίησε, επίσης, τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μουζούρα, ο οποίος αναλαμβάνει θέση βοηθού προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου βρίσκεται εν πλήρη εγρήγορση για την όσο το καλύτερο δυνατό στελέχωση της ομάδας, για το επερχόμενο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας που θα συμμετέχει η ομάδα μας, μετά από 9 χρόνια στην Γ κατηγορία.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορά την συμφωνία για την ενίσχυση του προπονητικού τιμ της ομάδας. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει συνεχίζει ο Προπονητής κ. Κώστας Λοΐζου, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ Ηλίας Χριστοδούλου και ο Γυμναστής της ομάδας κ.Κυριακος Κυριαζής. Στο προπονητικό προστίθενται οι κ.κ. Άριστος Αριστοκλεους και Ανδρέας Μουζούρας οι οποίοι αναλαμβάνουν το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και Βοηθού προπονητη/αναλυτή, αντίστοιχα.

Τους κ.κ. Αριστοκλέους και Μούζουρα καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία…

Εκ του ΔΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ