aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακοίνωση-respect, αναφορά για άδικο αποτελέσμα και «μέλι» για τη διαιτησία

Ανακοίνωση-respect, αναφορά για άδικο αποτελέσμα και «μέλι» για τη διαιτησία

Η διοίκηση της Ξυλοτύμπου μέσω ανάρτησης της στα social media δείχνει χαρακτήρα και πολιτισμό. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΟΞ ήταν ανώτερος και μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας (1-1), βρήκε τη δύναμη να δώσει τα συγχαρητήρια του στη διαιτησία του αγώνα που ήταν εξαιρετική όπως χαρακτηρίζεται στην ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«1-1 το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας σήμερα (σ.σ. χθες). Ένα αποτέλεσμα που μας αδικεί κατάφορα αφού η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, και έχασε πολλές ευκαιρίες. Στην μοναδική φάση που μας έκανε ο Ακρίτας, ήρθε και η ισοφάριση.

Το τέρμα μας πέτυχε ο Mίτσελ Σκετ. Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας δεν κέρδισε, οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας προς το τρίο της διαιτησίας το οποιο έμεινε απαρατήρητο για όλον τον αγώνα.

Συνεχίζουμε σαν μια οικογένεια όπως μάθαμε για την υλοποίηση των στόχων μας. Επόμενοι αγώνες, την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για το Κύπελλο και το Σαββάτο με τον Ερμή Αραδιπου για το Πρωτάθλημα εκτός έδρας και οι δύο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ