aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακοίνωσε Γιώργο Βελκόφ, με προεδρική συμβολή!

Ανακοίνωσε Γιώργο Βελκόφ, με προεδρική συμβολή!

Την απόκτηση του Γιώργου Βελκόφ ανακοίνωσε ο Διγενής Ορόκλινης: «Με προσωπικές ενέργειες ο πρόεδρος Βαλεντίνος Αλαμάνγκος έκλεισε και τυπικά τον αμυντικό Γιώργο Βελκόφ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι έμπειρος στη Β’ Κατηγορία και είναι μια σημαντικότατη προσθήκη για την ομάδα μας».

Ανακοινώνεται επίσης ότι την Τετάρτη 5/9/2018 και ώρα 18:30 στο oίκημα του Σωματείου του Διγενή Βορόκλινης (Οδός Γρίβα Διγενή 40) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ανδρικής ομάδας όπως και των τμημάτων U19 και U16 του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επίσης στους παρευρισκόμενους (εκπρόσωποι ΜΜΕ, τοπικούς φορείς, φίλοι της ομάδας κλπ) θα παρουσιαστούν και οι χορηγοί ανδρικού τμήματος όπως και η τεχνική ηγεσία και νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Η εκδήλωση αυτή είναι ανοικτή για οποιονδήποτε φίλο του σωματείου μας θέλει να παρευρεθεί! «Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε τη νέα αυτή προσπάθειά μας ως διοίκηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19!», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ