aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακοίνωσε δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές ο Διγενής Μόρφου

Ανακοίνωσε δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές ο Διγενής Μόρφου

Ο Διγενής Μόρφου ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Ζοάο Λεονάρντο που έπαιξε σε Δόξα, Άρη Λεμεσού, ΕΝΠ και Ολυμπιακό και τον Μαξουέλ Ανκομά που ήταν στην ΑΕΖ.

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση: «Η Επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή JOAO LEONARDO DE PAULA REGINATO. Ο Βραζιλιάνος στόπερ με Ιταλικό διαβατήριο, γεννήθηκε στις 25/6/1985 και πέρσυ είχε μια γεμάτη σεζόν με 27 συμμετοχές και 1 γκολ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Καλωσορίζουμε τον Joao στην οικογένεια του Διγενή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Αναλυτικά η δεύτερη ανακοίνωση: «Η Επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου μας ανακοινώνει την απόκτηση του MAXWELL ANKOMAH. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ, γεννήθηκε στις 20/4/1994 προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας με την ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ. Συμπλήρωσε 25 συμμετοχές την σεζόν που φεύγει. Καλωσορίζουμε τον MAXWELL στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ