aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑναγέννηση-ΕΔΟΝ: «Δώσε σκυτάλη στη ζωή!»

Αναγέννηση-ΕΔΟΝ: «Δώσε σκυτάλη στη ζωή!»

Η «Αναγέννηση» Δερύνειας και η ΕΔΟΝ Δερύνειας, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, διοργανώνουν «Δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών με τη μέθοδο Swabs (σάλιο)», με τίτλο «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών… δώσε σκυτάλη στη ζωή!»

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυµα, είναι ένας µη κερδοσκοπικός οργανισµός που συστάθηκε µε αρχικό στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου ∆οτών Μυελού των Οστών. Σήµερα θέτοντας ένα δυναµικό όραµα «για ένα κόσµο χωρίς λευχαιµία», προσπαθεί να συνδυάζει τον εθελοντισµό και την εξειδικευµένη επιστηµονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσµατικά και άµεσα, τις ανάγκες των ασθενών µε λευχαιµία και άλλες αιµατολογικές κακοήθειες.

Η διαδικασία παίρνει μόνο 2 λεπτά και αφορά άτομα ηλικίας 18-45 ετών, χωρίς σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, π.χ. μεταδοτικά νοσήματα, κακοήθειες, καρδιοπάθειες. Η δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, από τις 10:00 – 13:00, στο οίκημα της «Αναγέννησης» Δερύνειας.

Στα πλαίσια αυτά, καλούμε όλους τους δημότες της Δερύνειας, τις αθλητικές ομάδες της περιοχής, τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου Δερύνειας και επαρχίας Αμμοχώστου, όπως ενισχύσουν την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δίνοντας μαζικά το παρών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ