aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΖουβάνη: «Είναι κρίμα για το καλύτερο DNA της Κύπρου»

Ζουβάνη: «Είναι κρίμα για το καλύτερο DNA της Κύπρου»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Ζουβάνης Ζουβάνη στάθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν στον αγώνα με την ΑΕΖ (0-0), καθώς και στο γεγονός ότι δεν θα υπάρχει ομάδα από την Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου στην ερχόμενη σεζόν της Α’ Κατηγορίας.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαστε διαβαθμισμένοι προ πολλού, όμως συνεχίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, το μόνο που έλειψε ήταν να μπουν 3-4 τέρματα. Οι δυο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα βλέπει ο κόσμος. Το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο, η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, όμως θα παλέψουμε. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Δημήτρη. Δεν είναι ντροπή να παίζεις στη δεύτερη κατηγορία, φτάνει να υπάρχει σεβασμός. Καλή συνέχεια στον Δημήτρη και την ΑΕΖ».

Για το γεγονός πως δεν θα υπάρχει ομάδα της περιοχής στην πρώτη κατηγορία την επόμενη χρονιά:

«Για δεκαετίες ήμουν στην ομάδα της ΕΝΠ. Μια ομάδα που έδωσε τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κύπρο. Είναι λυπηρό μια ομάδα με το DNA του Παραλιμνίου να είναι εκεί ένεκα ευθυνών άλλων. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και όλες οι ομάδες πρέπει να κοιτάξουν κάτω τις εγκαταστάσεις τους γιατί υπάρχει ταλέντο. Λυπούμε για το κατάντημα του ποδοσφαίρου γιατί είναι κρίμα το καλύτερο DNA της Κύπρου να μην έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ