aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΞύνει το κεφάλι του ο Αδάμου

Ξύνει το κεφάλι του ο Αδάμου

Λύση σε πολλά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να βρει ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας  Αδάμος Αδάμου, ενόψει του αυριανού δύσκολου και πολύ σημαντικού αγώνα στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Κύπριος τεχνικός θα ολοκληρώσει σήμερα μετ’ εμποδίων την προετοιμασία της ομάδας του, καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ευθυμίου και οι τραυματίες Νατσιόπουλος, Χατζηγιαννακού και Κυπριανού. Πρόκειται για παίκτες που θεωρούνται βασικές μονάδες και έτσι η απουσία τους θα επιφέρει και αλλαγές στην ενδεκάδα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Φουρτάδο, Βέσλεμ και Μάρισιτς.

Εν τω μεταξύ, ο μεγάλος άτυχος των πρασίνων Ανδρέας Κυπριανού, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε όλους όσους του στάθηκαν απ’ την στιγμή του τραυματισμού του.

Παράλληλα, ο δυναμικός επιθετικός έστειλε και ένα μήνυμα: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι και χωρίς εμένα θα τα καταφέρετε. Σε αυτούς που πιστεύουν σε εμένα ένα τους λέω. Εγώ θα επιστρέψω σας στο υπόσχομαι πιο δυνατός, γερός και πιο γκολτζής από πότε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ