aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΞεκαθαρίζει του Α. Κυπριανού

Ξεκαθαρίζει του Α. Κυπριανού

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση της Αναγέννησης θα ξεκαθαρίσει εάν ο Ανδρέας Κυπριανού θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Κύπριος επιθετικός σκόραρε κόντρα στην Ομόνοια, αλλά αποκόμισε τραυματισμό κι έχασε πολλές προπονήσεις και ίσως να μην ξεκινήσει βασικός.

Εάν ο Αδάμος Αδάμου κρίνει ότι ο Κυπριανού δεν είναι απόλυτα έτοιμος τότε θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Εμίλιο Φουρτάδο. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άρχισε βασικός στην πρεμιέρα αλλά δεν βοήθησε και γι’ αυτό έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Αναμένεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός πλάνων του Αδάμου Αδάμου είναι ο τραυματίας Ντιαλό και ο τιμωρημένος Ευθυμίου. Παίζεται και μία θέση στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα στους Γιαννακού και Μάρισιτς, όπως επίσης και η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα στους Φωτίου και Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ